Dr.

Szalóki Tibor

Gasztroenterológus, Belgyógyász

Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

1981-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel szerzett általános orvosi diplomát. Az egyetem elvégzése után Vácott helyezkedett el, ahol már medikusként végezhetett gastr... még több

Címek

Szolgáltatások

Új beteg vizsgálata 5 000 Ft
Kontroll vizsgálat 3 000 Ft

Rólam

Magamról

1981-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel szerzett általános orvosi diplomát. Az egyetem elvégzése után Vácott helyezkedett el, ahol már medikusként végezhetett gastroenterológiai tevékenységet. Jelenleg is első munkahelyének munkatársa. Az országban elsők között szervezte meg a készenléti endoscopos szolgálatot vérző betegeknek. 1986-ban belgyógyászatból, 989-ben gastroenterológiából, 2004-ben pedig klinikai farmakológiából tett szakvizsgát. Az Orvosi Hetilap folyóirat referálójaként 20 éve fordít cikkeket.

Betegek véleményei

Vélemény hozzáadása
  • nagyon gyenge

    Szakóki dr. Bár a tudása valóban a legjobbak közé emeli, de a betegekhez való hozzáállása nagyon sokat romlott - futószalagszerű vizsgálat, a beteg nem érzi, hogy fontos. Ez éppen elég, hogy soha többé ne keresem fel!


    Ön ez az orvos? Válaszoljon erre az értékelésre! Regisztráljon most

  • nagyon jó

    Rendkívüli tudású sokoldalú szakember. Kiemelkedő tudományos munkát végez. Óriási türelemmel és empátiával rendelkezik. Sok ilyenre lenne szükség.

Válaszd ki az orvoshoz illő értékelést, és próbáld megindokolni