Prof. Dr.

Barzó Pál

Idegsebész, Neurológus

Kérje, hogy indítsa el az online időpontfoglalás szolgáltatást

1987-ben szerezte meg orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd a Szegedi Orvostudományi Egyetem Idegsebészeti Klinikáján kezdett el dolgozni. Szakorvosi képesítését először ideggyó... még több

Időpont foglalása

Rólam

Magamról

1987-ben szerezte meg orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd a Szegedi Orvostudományi Egyetem Idegsebészeti Klinikáján kezdett el dolgozni. Szakorvosi képesítését először ideggyógyászatból, majd idegsebészetből kapta meg, 1994-ben kandidátus lett. Az európai idegsebészeti szakvizsgát 2000-ben Belgiumban tette le, azután három éven keresztül az Amerikai Egyesült Államokban dolgozott idegsebészként. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának docense.

Oktatási intézmények

 • Debreceni Orvostudományi Egyetem (1987)

Betegek véleményei

Vélemény hozzáadása
 • nagyon jó

  Fantasztikus ember és szakember a Professzor Úr nagyon hálás vagyok neki! Engem nemrég műtött gerincsérvre és maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával! Most már jó úton haladok a teljes felépülés felé,úgyhogy ezúton is még egyszer nagyon köszönöm neki és az összes többi dolgozónak az Idegsebészeti osztályon azt a rengeteg törődést és odafigyelést!!!

 • nagyon jó

  2012.ben műtött gericnc sérvre .Nagyszerű ember.Csak jót tudok mondani,és hálás vagyok neki.További sok sikert a munkájához,és jó egészséget.

 • nagyon jó

  Professzor úr nagyon rendes és becsületes nekem visszaadta a járási lehetőségemet mivel gerincsérv miatt félig le voltam bénulva, emberséges és vicces magatartásával segített a nehéz napokon is túllenni és az ápolói személyzet is nagyon lelkes csapat.

 • nagyon jó

  A férjemet műtötték január 23-án,Aneurizmával.Én ezuton szeretném kifejezni hálámat ,a proffeszor úrnak ,és a csapatának ,ápolóknak a lelki ismeretes munkájukért.ilyen tudás és szakértelemmel nem igazán lehet találkozni .!Kívánok nekik sok sikert a továbbiakban is .Azt még hozzá kell tennem köszönet illeti az ismerőseinket,munka társakat is akik azon a délelőttön Imátkoztak a sikeres műtét miatt is .Ami rendkívűl jól sikerült.Köszönöm!

 • nagyon jó

  Nagyon jó Professzor ő szívvel lélekkel küzd minden betegéért!! Ilyen orvosokra van szüksége az országnak és őket kell jó meg fizetni ,hogy ne menjenek el külföldre :)

 • nagyon jó

  Most műtött meg. Gerincsérvvel. Emberséges, kedves, közvetlen. A tudása megkérdőjelezhetetlen.

 • nagyon jó

  A Professzor Úr kétszer műtötte a gerincem már járni is alig tudtam és visszaadta a lábaimat:) Türelmes,segítőkész,barátságos,humoros ami nagyon fontos volt, hogy könnyebben vegyem a klinikán töltött napokat. A klinika ápolónőiről , ápolóiról is csak jót mondhatok mindenki nagyon figyelt ránk pedig sokan voltunk az osztályon és szinte mindenki "mozgáskorlátozott" volt.

 • nagyon jó

  Barzó prof. és csapata, az egész idegsebészeti klinikával egyetemben fehér holló a magyar egészségügyben. Úgy tudásban és felkészültségben, valamint kiemelkedő emberségével, egyenességével mindenki szeretett orvosává teszi.Hálás vagyok a sorsnak, hogy Szegeden élek, és az Ő kezébe kerültem.

 • nagyon jó

  Nagyon nagyon jó Idegsebész én még hozzá hasonló kedves tipp topp Dr.nem találkoztam! Kívánok neki nagyon jó egészséget és további sok sok boldog évet töltsön el még szeretteivel!! További sok sikert imádott munkájához :)

 • nagyon jó

  2008ban mütötte az édesanyámat,nagyon hállás vagyok a doktorúrnak.Arany keze van!!!Sáfrány K.vajdaságpól

Válassza ki az orvoshoz illő értékelést, és próbálja megindokolni

Tekintse meg a hasonló szakorvosokat: János Tarjányi - idegsebész, Pál Barzó - idegsebész, Mihály Bodosi - idegsebész, Ádám Kuncz - idegsebész, Mencser Zoltán - idegsebész, Zoltán Elek Péter - idegsebész