Magamról

 • 1987-ben szerezte meg orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd a Szegedi Orvostudományi Egyetem Idegsebészeti Klinikáján kezdett el dolgozni. Szakorvosi képesítését először ideggyógyászatból, majd idegsebészetből kapta meg, 1994-ben kandidátus lett. Az európai idegsebészeti szakvizsgát 2000-ben Belgiumban tette le, azután három éven keresztül az Amerikai Egyesült Államokban dolgozott idegsebészként. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának docense.
 • 14 február 2014

  Értékelés: Nagyon jó

  Professzor úr nagyon rendes és becsületes nekem visszaadta a járási lehetőségemet mivel gerincsérv miatt félig le voltam bénulva, emberséges és vicces magatartásával segített a nehéz napokon is túllenni és az ápolói személyzet is nagyon lelkes csapat.

  visszaélés bejelentése
 • 28 január 2014

  Értékelés: Nagyon jó

  A férjemet műtötték január 23-án,Aneurizmával.Én ezuton szeretném kifejezni hálámat ,a proffeszor úrnak ,és a csapatának ,ápolóknak a lelki ismeretes munkájukért.ilyen tudás és szakértelemmel nem igazán lehet találkozni .!Kívánok nekik sok sikert a továbbiakban is .Azt még hozzá kell tennem köszönet illeti az ismerőseinket,munka társakat is akik azon a délelőttön Imátkoztak a sikeres műtét miatt is .Ami rendkívűl jól sikerült.Köszönöm!

  visszaélés bejelentése
 • 26 december 2013

  Értékelés: Nagyon jó

  Nagyon jó Professzor ő szívvel lélekkel küzd minden betegéért!! Ilyen orvosokra van szüksége az országnak és őket kell jó meg fizetni ,hogy ne menjenek el külföldre :)

  visszaélés bejelentése
 • 29 november 2013

  Értékelés: Nagyon jó

  Most műtött meg. Gerincsérvvel. Emberséges, kedves, közvetlen. A tudása megkérdőjelezhetetlen.

  visszaélés bejelentése
 • 23 november 2013

  Értékelés: Nagyon jó

  A Professzor Úr kétszer műtötte a gerincem már járni is alig tudtam és visszaadta a lábaimat:) Türelmes,segítőkész,barátságos,humoros ami nagyon fontos volt, hogy könnyebben vegyem a klinikán töltött napokat. A klinika ápolónőiről , ápolóiról is csak jót mondhatok mindenki nagyon figyelt ránk pedig sokan voltunk az osztályon és szinte mindenki "mozgáskorlátozott" volt.

  visszaélés bejelentése
 • 21 november 2013

  Értékelés: Nagyon jó

  Barzó prof. és csapata, az egész idegsebészeti klinikával egyetemben fehér holló a magyar egészségügyben. Úgy tudásban és felkészültségben, valamint kiemelkedő emberségével, egyenességével mindenki szeretett orvosává teszi.Hálás vagyok a sorsnak, hogy Szegeden élek, és az Ő kezébe kerültem.

  visszaélés bejelentése
 • 20 november 2013

  Értékelés: Nagyon jó

  Nagyon nagyon jó Idegsebész én még hozzá hasonló kedves tipp topp Dr.nem találkoztam! Kívánok neki nagyon jó egészséget és további sok sok boldog évet töltsön el még szeretteivel!! További sok sikert imádott munkájához :)

  visszaélés bejelentése
 • 29 október 2013

  Értékelés: Nagyon jó

  2008ban mütötte az édesanyámat,nagyon hállás vagyok a doktorúrnak.Arany keze van!!!Sáfrány K.vajdaságpól

  visszaélés bejelentése
 • 24 október 2013

  Értékelés: Nagyon jó

  A legprofibb agyi és gerincműtétek területén. Barzó professzor naponta két komoly, órák hosszáig tartó műtétet is végez, általában a műtéteket megelőzően szokott részletes tájékoztatást adni. Én elmondani sem tudom, mennyire hálás vagyok Neki. Hétvégén is bejön megnézni a műtött betegeit, és minden beteggel maximális tudása szerint bánik és műti őket. Amire képes a csapatával, az maga a CSODA, amiről egy daganatos csak álmodhat, és tőlük, ha műthető, meg is kapja. Lehetetlen meghálálni a segítségüket, azt a rengeteg évet, amit még megélhetünk! Ő egy angyal! Köszönet, köszönet, köszönet!!! :))))))))

  visszaélés bejelentése
 • 25 szeptember 2013

  Értékelés: Nagyon jó

  PATAI LÁSZLÓNÉ VAGYOK,FRUZSINA NEVŰ KISLÁNYOMAT A PROFESSZOR ÚR MŰTÖTTE,AGYI CISZTÁVAL.A LEGMESSZEBBMENŐKIG HÁLÁS VAGYOK NEKI MERT .NEM CSAK ORVOSKÉNT,DE EMBERILEG IS KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNYT NYÚJT.BORZASZTÓ JÓ ORVOS,AKI NEM CSAK A BETEGEIVEL,DE AZOK HOZZÁTARTOZÓIVAL IS MAXIMÁLISAN FOGLALKOZIK BÁR EZ AZ ÖSSZES SZEGEDI ORVOSRA ÉS ÁPOLÓNŐRE JELLEMZŐ. :D

  visszaélés bejelentése

Válassza ki az orvoshoz illő értékelést, és próbálja megindokolni

A vélemény hozzáadásához ki kell választania a megfelelő értékelést
A hozzászólásokat nem lehet végig nagybetűvel írni

Elhelyezkedés