Dr.

Lakatos Viktória

Fogszabályozó szakorvos

Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

Fogszabályozós pályafutásom során, lehetőségem nyílt kiváló hazai és külföldi oktatóktól tanulni és széleskörű tapasztalatot szerezni mind a gyermek, mind a felnőtt fogszabályozás területén. Nyolc éve... még több

Időpont foglalása

Rólam

Magamról

Fogszabályozós pályafutásom során, lehetőségem nyílt kiváló hazai és külföldi oktatóktól tanulni és széleskörű tapasztalatot szerezni mind a gyermek, mind a felnőtt fogszabályozás területén. Nyolc éve dolgozom magánrendelőkben fogszabályozó orvosként. Ezzel párhuzamosan, kilencedik éve veszek részt gyermekek ellátásában, fogszabályozási osztályon. Kezdetben rezidens orvosként, később szakorvosként ellátva feladataimat.

Nagyon fontosnak tartom a gyermekek kezelésének korai, megfelelő időben való megkezdését. A növekedésben lévő gyermeknél, kivehető fogszabályozóval, lehetőségünk van olyan állcsontfejlődési eltérések korrigálására, olykor azok kifejlődésének megakadályozására, melyek kezelése felnőtt korban sokkal nagyobb áldozatokkal járhat, akár foghúzást, műtétet is szükségessé tehet.
A felnőttek fogszabályozása során a legfontosabbnak a páciens panaszainak megismerését és azok orvoslását érzem. Célom, hogy a kezelés eredményeképpen egy stabil, jó rágófunkciót alakítsak ki, mert ez az alapvető feltétele a fogak és a fogakat tartó szövetek egészségének hosszú távú megőrzése szempontjából. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek, készülékek közül, mind a szakmai, mind az esztétikai szempontokat figyelembe véve, a pácienssel közösen válasszuk ki a legmegfelelőbbet.

A fogszabályozás nagyon gyorsan fejlődő területe a fogászatnak, ezért fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a rendszeres részvételt a hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken.

A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Orthodontus Társaság tagja vagyok.

Nagyon szeretem a munkámat. Fogorvos családból származva, korán „megfertőződtem” a szakma szeretetével. Kisgyerekként álltam a szüleim elé, hogy én fogszabályozás doki leszek. Akkor még nem tudtam pontosan, hogy ez mit is jelent, s hogy mennyi örömöt fog nekem később adni ez a szakma.

Betegek véleményei

Vélemény hozzáadása
  • nagyon jó

    A legkedvesebb, legcsinosabb, legjobb szakember. Évek óta Ő szabályozza a gyerekeim fogait. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkájával.

Válassza ki az orvoshoz illő értékelést, és próbálja megindokolni

Tekintse meg a hasonló szakorvosokat: László Balla - fogszabályozó szakorvos, Haroutioun Dedeyan - fogszabályozó szakorvos, Márta Malkovits - fogszabályozó szakorvos, István Dőri Ferenc - fogszabályozó szakorvos, Hermann Péter - fogszabályozó szakorvos, Kinga Urbán - fogszabályozó szakorvos, Nóra Tábori - fogszabályozó szakorvos, Gulics Ákos - fogszabályozó szakorvos, János Horváth - fogszabályozó szakorvos, Adrienn Barta - fogszabályozó szakorvos, János Hermann Gábor - fogszabályozó szakorvos, Orsolya Korchmáros Réka - fogszabályozó szakorvos, Gabriella Bottyán - fogszabályozó szakorvos, Gábor Juhász - fogszabályozó szakorvos, Csaba Domonkos - fogszabályozó szakorvos, Johanna Gosztonyi Julianna - fogszabályozó szakorvos, Zita Müller Orsolya - fogszabályozó szakorvos, Sándor Csillagh - fogszabályozó szakorvos, Miklós Gergely - fogszabályozó szakorvos, Mária Kiss - fogszabályozó szakorvos