Lakatos Viktória

Adatok szerkesztése

Ez az Ön profiloldala? - vegye át felette az irányítást!

1

Magamról

 • Fogszabályozós pályafutásom során, lehetőségem nyílt kiváló hazai és külföldi oktatóktól tanulni és széleskörű tapasztalatot szerezni mind a gyermek, mind a felnőtt fogszabályozás területén. Nyolc éve dolgozom magánrendelőkben fogszabályozó orvosként. Ezzel párhuzamosan, kilencedik éve veszek részt gyermekek ellátásában, fogszabályozási osztályon. Kezdetben rezidens orvosként, később szakorvosként ellátva feladataimat.

  Nagyon fontosnak tartom a gyermekek kezelésének korai, megfelelő időben való megkezdését. A növekedésben lévő gyermeknél, kivehető fogszabályozóval, lehetőségünk van olyan állcsontfejlődési eltérések korrigálására, olykor azok kifejlődésének megakadályozására, melyek kezelése felnőtt korban sokkal nagyobb áldozatokkal járhat, akár foghúzást, műtétet is szükségessé tehet.
  A felnőttek fogszabályozása során a legfontosabbnak a páciens panaszainak megismerését és azok orvoslását érzem. Célom, hogy a kezelés eredményeképpen egy stabil, jó rágófunkciót alakítsak ki, mert ez az alapvető feltétele a fogak és a fogakat tartó szövetek egészségének hosszú távú megőrzése szempontjából. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek, készülékek közül, mind a szakmai, mind az esztétikai szempontokat figyelembe véve, a pácienssel közösen válasszuk ki a legmegfelelőbbet.

  A fogszabályozás nagyon gyorsan fejlődő területe a fogászatnak, ezért fontosnak tartom a folyamatos tanulást, a rendszeres részvételt a hazai és külföldi szakmai továbbképzéseken.

  A Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Orthodontus Társaság tagja vagyok.

  Nagyon szeretem a munkámat. Fogorvos családból származva, korán „megfertőződtem” a szakma szeretetével. Kisgyerekként álltam a szüleim elé, hogy én fogszabályozás doki leszek. Akkor még nem tudtam pontosan, hogy ez mit is jelent, s hogy mennyi örömöt fog nekem később adni ez a szakma.
 • 14 január 2014

  Értékelés: Nagyon jó

  A legkedvesebb, legcsinosabb, legjobb szakember. Évek óta Ő szabályozza a gyerekeim fogait. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkájával.

  visszaélés bejelentése

Válassza ki az orvoshoz illő értékelést, és próbálja megindokolni

A vélemény hozzáadásához ki kell választania a megfelelő értékelést
A hozzászólásokat nem lehet végig nagybetűvel írni

Elhelyezkedés