Dr.

Kató Ernő

Tüdőgyógyász, Belgyógyász

Ez az Ön profilja?Vegye át! Adatok szerkesztése

Vélemény hozzáadása

Időpontfoglalás

Betegek véleményei

Vélemény hozzáadása
  • nagyon jó

    Nagyon szeretem, a kezelőorvosom, maximálisan megvagyok elégedve vele. Amikor az egészségügyben voltam alkalmam volt vele egy osztályon dolgozni, és megismerni közelebbről, csak pozitívan tudok róla nyilatkozni.

  • nagyon jó

    Csak a legjobbakat mondhatom el róla. Néhány tulajdonsága amit egy laikus is meg tud ítélni: türelmes, figyel a betegeire, elmagyarázza mit miért tesz, udvarias, intelligens, jó humorú, figyel a beteg minél jobb ellátására.

  • nagyon jó

    Én 71 éves vagyok- férjem 80 éves.Sajnos sok betegséggel küzdöttünk ill. küzdünk., sokszor voltunk korházban- különösen 2013 évben. 2013 tavaszán találkoztunk Kató dr.urral. Fantasztikus tudásu orvos és ami a mai világban nem "divat" EMBER- igy nagy betüvel- ezt szavakkal nem is lehet kifejezni! Gondolom minden betege ezt gondolja Róla. Örökké hálával gondolunk Kató doktorra.Köszönöm!!!

Válaszd ki az orvoshoz illő értékelést, és próbáld megindokolni

Tekintsd meg a hasonló szakembereket: Rózsa Filkorn - tüdőgyógyász, Sándor Dénes - tüdőgyógyász, Altorjay Áron Péter - tüdőgyógyász, István Csomán - tüdőgyógyász, Zoltánné Balogh - tüdőgyógyász, Andrea Domokos Zsuzsa - tüdőgyógyász, Mirtill Mátyus - tüdőgyógyász, Hajnalka Sipos Mária - tüdőgyógyász, Ibolya Kardos - tüdőgyógyász